Main menu:

 

Talpmasszázs

Amíg a svédmasszázs, legyen az frissítőmasszázs vagy gyógymasszázs elsősorban az izomzatra hat és ez által fejti ki gyógyító hatását, addig a kötőszöveti masszázs illetve a talpmasszázs a belső szervekre hat. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy masszázs során közvetlenül nyomkodja a masszőr a májat vagy a tüdőt.

A kötőszöveti masszázs lényege, hogy a belső szerv működési zavara megjelenik a kötőszövetben. Ha ezt megfelelő masszázs fogásokkal kezelik, akkor az reflexesen hat a beteg szervre és hatékonyan segíti a gyógyulást. Viszont a kötőszöveti masszázs csak orvosi utasításra végezheti a gyógymasszőr, ráadásul a betegnek nem is kellemes érzés.

Ezzel szemben a talpmasszázs során a vendég kényelmesen ül vagy fekszik. A talpmasszázs esetén frissíteni lehet a fáradt lábakat, megfelelő talpzónák kezelésével méregteleníteni, és harmonizálni lehet a testet, ezáltal a lélek is felfrissül.

Idős emberek a megmondhatói, hogy meggyógyulni mindig hosszabb és költségesebb, mint megőrizni az egészséget.

Havas Kinga gyógymasszőr tovább képezte magát neves tanárok által. Igaz, nem lett reflexológus, de a talpmasszázs egészségmegőrző testet-leleket általánosan harmonizáló céljához nem is kell a reflexológus végzettség. Nem diagnosztizál, mert az az orvos feladata. Nem állít fel gyógyító terápiát a talp reflexzónáinak kezelésére, mert az a reflexológus feladata.

Viszont a 30 perces általános méregtelenítő, belső szervek működését harmonizáló talpmasszázs frissítő, regeneráló hatású. Heti egy kezelés ajánlott, hogy a szervezetünkbe került méreganyagok semlegesítését és kiürítését segíteni tudjuk. Ez nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást és az egészséges életmódot, de hatékonyan megtámogatja a testtudatos életvitelt. A heti egy talpmasszázs költség hatékonyan segít megőrizni az egészségét!