Main menu:

 

Érdekességek

Ismerőseink, barátaink honlapjait ajánljuk látogatóinknak! A honlapok közt van, ami szorosabban kapcsolódik a masszázshoz és van olyan, ami nem. A világ emberséges megközelítésével ezen honlapok készítőikkel együtt egy boldogabb jövőért dolgoznak.

A linkekre kattintva külön ablakban nyílnak meg ezek a honlapok, így nem kell attól tartania, hogy nehezen találna vissza az oldalra.

Kellemes és hasznos ismerkedést kívánunk!

Masszázságy: Érdemes megnézni Pál Tamás remek művű masszázságyait!Fibenare gitár: Itt tekinthetők meg Benedek testvérek csodálatos gitárjai!
Kövi Szabolcs: Innen tud ellátogatni Kövi Szabolcs honlapjára és meghallgatni muzsikáját!

Jó szívvel ajánljuk a wado-ryu karatéval foglalkozó honlapot. A harcművészettel kapcsolatban sokan erőszakos dolgokra gondolnak. Tény, hogy több évtizedes gyakorlással az ember meg tudja védeni magát. Viszont napjaink átlagembere egyfajta önfejlesztésre használja ezt a tanulást, ugyanúgy, mint a muzsikálást, sakkozást...

Magyar Wado-Ryu Akadémia (Gáspáry Attila Wado-ryu 2. Dan is itt edz.)
Ha érdekes cikkeket szeretne olvasni a harcművészet világából, úgy a Katana Magazint ajánljuk figyelmébe.

Amennyiben kérdése lenne a masszázs témakörében, úgy írhat nekünk a honlap alján található borítékra kattintva, vagy keresgélhet a tematikus gyűjteményekben:

Svédmasszázsról szóló információk gyűjteménye.
Cellulitmasszázsról szóló információk gyűjteménye.
Irodai masszázsról szóló információk gyűjteménye.

Egészséggel kapcsolatos linkek

Az egészségünk drága kincsünk, amivel érdemes foglalkoznunk. Amíg egészségesek vagyunk, addig a megtartása a fontos, ha már elvesztettük, akkor a visszaszerzése! Ahogy a mondás is tartja, vannak akik feláldozzák egészségüket a vagyonukért, hogy később feláldozhassák a vagyonukat az egészségükért! A megelőzés hatékonyabb...

Az alábbi honlapok valamilyen kapcsolatban állnak az egészséggel. Vannak, akikkel személyes jó tapasztalat után alakítottuk ki kapcsolatunkat.

Más, meglepő honlapok, bár nem feltétlenül tükrözik a Masszázscentrum véleményét, de minket is gondolkodásra késztetett, annak ellenére, hogy felülbírálni nem áll módunkban.
- A testünknek szüksége van a tornára. Miért ne tornáztathatnánk szemünket is...
- A szervezetünknek minden nap védekeznie kell a különféle ártalmakkal szemben.
Ebben segíthet a Culevit, vagy a Celladam. Mindkettő magyar találmány, és komoly orvosi kutató munka áll mögöttük.
- Magyarországon előfordulnak jódhiányos területek, illetve sokan nem tudják, hogy pajzsmirigy problémával hova forduljanak.
- Víz nélkül nem élhetünk, tiszta ivóvíz nélkül nem lehetünk egészségesek.
- Néha a betegség csak bőrünkön jelenik meg, néha testünk beteg, aminek a tünete bőrbetegség lehet. A sokféle tünet közt nehezen lehet eligazodni, gyorsabban gyógyulhatunk meg bőrgyógyász segítségével.
- Az információ rögzítése nem csak számítógéppel történik, hanem még a jó öreg tollal is. Az írás finom motorikájának fejlesztésében segíthet Bagó Ákos Károly tervezte toll is.