Main menu:

 

Sportmasszázs

Az aktív mozgás fiatalon tartja a testet-lelket. A bemelegítéssel kezdett, lazítással befejezett sport hosszú, boldog életet eredményezhet. Ugyanakkor az is tudományosan igazolt tény, hogy a masszázs 10-30%-kal növelheti a sportteljesítményt.

Hogyan lehetséges ez?

Amikor egy sportoló megerőltető edzésprogramot hajt végre, vagy éppen versenyez, akkor a jól karban tartott izmok maximális teljesítményre képesek. Egy görcsökkel, húzódásokkal, fájdalmakkal küszködő test nem képes csúcsteljesítményre. (Vagy, ha ezt mégis megkövetelik a testtől, akkor annak csúnya sérülés lesz a vége!) A sportmasszázs abban különbözik a frissítőmasszázstól, hogy több és erőteljesebb gyúrófogást használ a masszőr. A gyógymasszázstól pedig az különbözteti meg, hogy bár kisebb izomgörcsöket a sportmasszázs is képes ellazítani, de komplex egészségügyi problémák megoldása nem tartozik a feladatkörébe.

Sportmasszázs szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik rendszeresen sportolnak, túráznak. Ha heti egy alkalommal végig masszíroztatják magukat, megszűnnek a kisebb izomgörcseik, húzódásaik. Illetve az edzés, túrázás során izomláz alakulhat ki. Ekkor a szervezetben tejsav képződik, ami egy furcsa fájdalmat eredményez. Ezt a kellemetlen állapotot tudjuk megszüntetni speciális masszázsfogásokkal, ezáltal csökkentve a fáradságot, kimerültséget és az izomlázat. Természetesen a megelőzés itt is hatékonyabb és kevesebb fájdalommal jár.

A rendszeres sporttal és masszázzsal nő a szervezett regenerálódó képessége. Így fizikailag felkészültebben, terhelhetőbben tudnak neki vágni nagyobb feladataiknak, mint egy sportverseny, túrázás a Kék túra útvonalán, vagy a Balatonátúszás.

Masszázscentrum árlista