Main menu:

 

Rendezvény-masszázs

Napjainkban a masszázs már nem csak alternatív gyógymód, hanem egy kellemes kikapcsolódás is. Egy 30 perces frissítő masszázs, akár több órányi alvással felérő pihenést is ki tud váltani. Vannak olyan élethelyzetek, amikor nincs lehetőség több órát aludni. Ilyen lehet egy 24 órás bicikli verseny, maratoni futás, vagy egy teljesítmény centrikus csillagtúra. Ilyenkor egy jó gyógymasszőr keze alatt szinte újjászületik az ember.

Megfelelő masszázs fogásokkal lazítani tudjuk az izomzatot, illetve a felhalmozódott salakanyagokat, izomlázat okozó tejsavat ki tudjuk üríteni a szervezetből. Ugyanakkor, ha egy verseny előtti bemelegítő masszázsról, izmokat tonizáló gyúrásról van szó, azt ugyanolyan szakszerűen és kellemes érzést keltve hajtjuk végre.

Az OKJ-s végzettségű gyógymasszőreink nem csak beteg embereket tudnak megmasszírozni, hanem értenek a frissítő masszázshoz, illetve a sportolók feszesebb izomzatának harmonizálásához is. Így regenerálódva, energiával feltöltődve akár egy csapatépítő extrém túrát is könnyen tud folytatni az, aki masszázson volt.
Ezen szolgáltatásunkat sport-, verseny-, rendezvényszervező cégek, illetve partyszerviz-zel foglalkozó cégeknek ajánljuk. Bár több extrémnek mondható rendezvényen voltunk már a karate edzőtábortól kezdve, a színház fesztiválon keresztül, a tenisz versenyig, és bátran vállaljuk a kihívásokat, azonban jelezni szeretnénk, hogy ez nem erotikus masszázs. Mi tényleg a masszázs különböző válfajait ismerjük és alkalmazzuk, ezért erotika nélkül is rendkívül kellemes és hatékony kikapcsolódást tudunk nyújtani vendégeinknek.

Masszázscentrumunkban régóta folyik gyógymasszőr képzés is. Különböző oktatásszervező cégek évek óta küldik hozzánk hallgatóikat, hogy megtanítsuk nekik a masszázs csínját-bínját. Volt hallgatóink jelentős része ma is aktívan dolgozik kórházakban, wellness szalonokban, szállodákban, gyógyfürdőkben, és velük továbbra is tartjuk a kapcsolatot.

Ezért, ha szükséges, egyszerre akár 30 jól képzett gyógymasszőrrel és masszázsággyal tudjuk vállalni a kihívást, amikor egy nagyszabású rendezvény szervezői megbízását elvállaljuk.