Main menu:

 

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs misztikus fogalomnak tűnhet. Ha minden feltétel adott, meggyógyulni akkor is csak az tud, aki meg akar gyógyulni. Igaz, sajnos vannak olyan állapotok, betegségek, amik gyógyíthatatlanok...
Vagy a súlyosságuk folytán, vagy későn került a beteg gyógyító környezetbe.

A masszázs szempontjából vannak orvosi felügyeletet igénylő gyógymasszázsok, mint a krónikus tüdőgyulladás, vagy az ortopédiai műtétek utáni közvetlen rehabilitáció. Illetve vannak orvosi felügyeletet nem igénylő gyógymasszázsok, mint a lúdtalp, gerincferdülés, megrándult váll, Dupuytren-kontraktúra, túlterhelt karok, krónikus vállizület körüli gyulladás, helytelen testtartás miatti hátfájdalom kezelése...

Van olyan betegség, amikor tilos a masszázs, mert ronthat a beteg állapotán (kezdődő rosszindulatú daganat, mert szétszóródhat a testben, vagy az előre haladott állapotú csontritkulás, mert törés keletkezhet). Van olyan állapot, amikor segíthet a gyógyulásban (krónikus vállízület körüli gyulladás), és van, amikor csak a beteg állapotának romlását lassítja le (kezdődő csontritkulás).

Mivel mi orvosi, gyógytornászi segítséggel dolgozunk, illetve kórházi, fitness termi tapasztalattal rendelkező gyógymasszőrök vagyunk, ezért háziápolási rehabilitációs, illetve idősebb vendégeink jelentkezését is szeretettel várjuk. Ebben az esetben feltétlenül szükséges a korábbi orvosi zárójelentés áttanulmányozása, esetleg orvosi, gyógytornászi konzultáció is.

Mivel az OEP-pel nem állunk szerződésben, ezért táppénzes orvosi beutalót nem tudunk elfogadni, de áraink kialakításánál figyelembe vettük az idősebb korosztály gazdasági helyzetét is. Vendégeinknek számlát adunk a gyógymasszázsról (orvosi javaslat ekkor is szükséges), amit elszámolhatnak az egészségpénztáruk felé.

Összefoglalva, a gyógymasszázs sok krónikus, főleg mozgásszervi betegség esetén rendkívül jó rehabilitáló és fájdalomcsökkentő hatású. A gyógymasszázs egyik speciális változata a nyirokmasszázs, ami a szervezetben lévő pangó folyadék eltávolításában segít.


A jól végzett masszázs kellemes és nincs mellékhatása.

Masszázscentrum árlista