Main menu:

 

Frissítőmasszázs

A hétköznapok pörgésében, munkahelyi idegeskedésben az emberek már észre sem veszik, hogy lógatják fejüket, válluk előre esik, és hátuk, derekuk is furcsán görbül. Azután már csak a fájdalomra eszmélnek, amit 1-2 pirulával próbálnak legyűrni, mert még a fájdalomra sincs idejük. Ezzel az ördögi kör elindult. Az állapotuk, teherbíró képességük, hangulatuk fokozatosan romlik, már szeretteikkel is csak morognak... Pedig csak egy kis odafigyelés kellene! Odafigyelés magunkra, szeretteinkre.

A frissítőmasszázs jótékony hatással van az ember testi-lelki állapotára. Havi 2-4 teljes testmasszázs már elég lehet, hogy a mindennapok mókuskerekéből kiszállva egy kis nyugalmat leljen a "béke szigetén". Gyógymasszőr munkatársunk harmonikus, nyugtató fogásokkal szinte elringatja vendégét. Igen, vendégét, mert a hozzánk érkezőnek semmilyen felesleges csomagot nem kell hozni. Vendégünk váltópapucsot, zuhanyzási lehetőségéhez törülközőt, fürdőköpenyt kap. Kényelmes, nemes faanyagból kézzel készített masszőrágyon történik a masszázs, és csak azon ruhadarabokat kérjük levenni, amely területen a masszázs történik. Vendégeinket betakarjuk a szemérem érzet miatt (mivel ez nem erotikus szolgáltatás), és az esetleges fázás ellen. Gyakran előfordul, hogy vendégeink elalszanak masszázs közben. Ilyenkor bizony hiába a meleg helyiség, takaró nélkül fázhatna vendégünk. A kikapcsolódást halk zene teszi teljesebbé. Vendégeink előszeretettel hallgatják Kövi Szabolcs harmonikus muzsikáját.

A frissítő masszázs után vendégeink még pár percig szendereghetnek a masszőrágyon. Senki sem sürgeti őket, mert elég időt hagyunk két vendég közt. Ezért is kérjük, hogy előzetes telefonos egyeztetés után jöjjön hozzánk! Így várnia sem kell és a kikapcsolódás végén senki sem sürgeti.

Vendégeinknek számlát adunk a masszázsról, amit elszámolhatnak az egészségpénztáruk felé, mivel egyre több helyen ismerték fel a prevenció jelentőségét a rehabilitáció mellett. (Sajnos napjainkban csak a gyógymasszázst lehet elszámolni az egészségpénztár felé!) Vagyis, amíg nincs baj, addig havi 2-4 frissítőmasszázs elég lehet az élet viszontagságaival szemben. Ha viszont már megtörtént a baj, akkor egy 10-15 kezelésből álló masszázs kúra, rosszabb esetben kórházi ellátás lehet a vége!

Kórházi, fitness termi tapasztalattal rendelkező, szakképzett gyógymasszőrökként, sportmasszőrökként szeretettel várjuk a frissülni vágyó vendégeket.

Sportolni, túrázni vágyó vendégeink figyelmébe ajánljuk sportmasszázs szolgáltatásunkat.
Egyben felhívjuk vendégeink figyelmét, akik már valamilyen mozgásszervi, főleg izom problémával rendelkeznek, nyugodtan vegyék igénybe gyógymasszázs szolgáltatásunkat.

Masszázscentrum árlista