Main menu:

 

Svédmasszázs otthoni használatra

Sokunkkal előfordult már, hogy egy-egy megerőltető nap végén megkértük valamelyik családtagunkat, hogy kicsit nyomkodja, dörzsölje meg a hátunkat, vállunkat. Ezt a tanfolyamot pont azért szervezzük, hogy egy stresszesebb nap, túrázás vagy izomlázat okozó sport után a családtagok, barátok egymást felfrissíthessék.

A 28 órás (7x4 órás) - alapozó elmélettel és sok gyakorlással "teletűzdelt" - tanfolyam fő célja, hogy a masszázs emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen. Így hallgatóink az új ismereteket kényelmesen tudják otthon alkalmazni, és a legközelebbi alkalommal válaszolunk felmerülő kérdéseikre. A masszázstanfolyam alatt a hallgatók egymáson fognak gyakorolni, maximális felügyelet mellett.
Kis csoportos tanfolyamokat tartunk, vagyis 4-14 fő közti létszámokkal indítunk csoportokat. Az első foglalkozás kizárólag elméletből áll. Itt mondjuk el azokat az alap információkat, amik mindenféleképpen szükségesek ahhoz, hogy ne ártsanak senkinek. Utána sok gyakorlással és magyarázatokkal sajátítják el a svédmasszázs alapjait, ami remélhetőleg sok örömet szerez Önnek és szeretteinek!

Ezen masszázstanfolyam elvégzése után senki nem lesz masszőr, tehát ezzel az alaptudással nem célszerű munkát vállalni. (Erre a "Svédmasszázs otthoni használatra" tanfolyam elvégzését igazoló emléklap sem ad lehetőséget.) Az államilag elismert sport- vagy gyógymasszőr szakmai képesítés megszerzéséhez a hallgatók nagyon alapos anatómiai, traumatológiai, reumatológiai, ortopédiai, neurológiai, stb., elméleti és több száz órás gyakorlati képzésen vesznek részt. Erre azért van szükség, hogy minimálisra csökkenjen a szakmai hiba lehetősége.

Igen, szakmai hiba! Ha valaki nincs tisztában a csontritkulás, gerincsérv, rák... kórélettanával, akkor tünetek fel nem ismerése miatt komoly egészségromlást okozhat, segítő szándéka ellenére is... Ezen a tanfolyamunkon az egészséges ember otthoni felfrissítését tanulják meg hallgatóink. Kevesebb elmélettel és masszázsfogással, mintha egy masszőr szakmát adó képzésen vennének részt, de ezáltal egy kedvező idejű és árú tanfolyamon megtanulhatják a svédmasszázs alapjait.

"Svédmasszázs otthoni használatra" tanfolyamunkon kipróbálhatják magukat hallgatóink, hogy egyáltalán akarnak-e később egy komolyabb tanfolyamot elvégezve frissítő-, sport-, vagy gyógymasszázst végezni. Azután, ha valaki annyira megszereti a masszázst, hogy szakmájának akarja választani, annak segítséget adunk szakmát adó masszőrképzéshez, aminek elvégzése után megfelelő tudás birtokában már nyugodt szívvel fogadhat munkaszerűen is vendégeket.

A tanfolyam díja 28000 forint, amiről számlát adunk. Páros jelentkezés esetén mindkét hallgató 20% árengedményt kap a tanfolyam díjából!

Következő Svédmasszázs otthoni használatra tanfolyam
2012. január 28.-án szombaton, 16.00-tól indul.
Érdeklődjön, jelentkezzen e-mail-ben!

Felnőttképzési tevékenységünk nyilvántartási száma: 01-0690-06