Main menu:

 

Svédmasszázs kozmetikusoknak

A géppel végzett kozmetikai kezelések mellett egyre nagyobb az igény az emberi érintésre. Rohanó, gépies életünkben vágyunk egy emberi szóra, érintésre, amit sokszor nem kapunk meg.

A kozmetika elgépiesedése mellett egyre több kozmetikus fordul különböző kézi testkezelések felé. Sokan ekkor szembesülnek azzal, hogy nincs a kezükben egy egységes, harmonikus kezelésmenet. Nekik tudunk segítséget adni tanfolyamunkkal: a 60 órás képzés alatt a masszázs alapú testkezelések elméletét és gyakorlatát tanulhatják meg. Külön hangsúlyt fordítunk annak megbeszélésére, amikor a masszázs alapú testkezelést valamilyen ok miatt nem szabad elvégezni!

A tanfolyam alatt a kozmetikusi végzettségű hallgatók elsajátítják a svédmasszázs alapfogás-rendszerét, illetve különböző kozmetikai cégek termékeit kipróbálva gyakorolhatják a testkezeléseket. Mivel ez kozmetikusi végzettségre alapozó svédmasszázs tanfolyam, ezért a tanfolyamra jelentkezés feltétele a kozmetikusi végzettség!

Ezt a tanfolyamot olyan kozmetikusoknak ajánljuk, akik a masszázs alapú testkezelésekben szeretnének nagyobb jártasságra szert tenni, anélkül, hogy több éves tanulással megszerezhető OKJ-s masszőr végzettségre szükségük lenne.
A tanfolyam díja 90000 forint, aminek számláját (például vállalkozás indításakor) elszámolhatja költségként.

Érdeklődjön, jelentkezzen e-mail-ben!

Felnőttképzési tevékenységünk nyilvántartási száma: 01-0690-06