Main menu:

 

Intenzív Frissítőmasszázs tanfolyam

Érdeklődik a masszázs iránt? Picit már tud masszírozni, csak jó lenne, ha összeszedettebb lenne a tudása? Precízebb fogásokat szeretne? Túl hamar elfárad a masszázs alatt, mert rossz a testtartása? Sokszor fáj a keze? Szeretne tanulni, de csak délelőtt ér rá?

Minél több kérdésre felelt igennel, annál inkább szüksége lehet a masszázs tanfolyamunkra! Több éves gyógymasszőr, sportmasszőr és oktatói tapasztalattal tudunk segíteni Önnek.

Ha csak otthon szeretné családtagjait frissíteni egy nehéz nap után, akkor a Svédmasszázs otthoni használatra tanfolyamunkat ajánljuk.

Ha dolgozni szeretne masszőrként, akár másodállásban is, és semmilyen előképzettsége nincs, akkor a Frissítőmasszázs tanfolyamunkat ajánljuk.

Ha úgy érzi, hogy valamennyi masszázst már tanult, de szeretné bővíteni az ismereteit, akkor az Intenzív Frissítőmasszázs tanfolyamunkat ajánljuk. A tanfolyam ugyanúgy 75 órás, mint a Frissítőmasszázs tanfolyam, azzal a különbséggel, hogy délelőttönként, hetente 3 alkalommal lesznek a foglalkozások. Így sokkal intenzívebb lesz a masszázs tanfolyam, viszont hamarabb lehet levizsgázni és munkavégzésre jogosító oklevelet szerezni.

Az intenzívebb masszázs tanfolyamnál is szem előtt tartjuk a minőségi képzést, mivel úgy gondoljuk, hogy aki masszázzsal akar foglalkozni, az nem árthat az embereknek.

 

Következő Intenzív Frissítőmasszázs tanfolyam
2012. január 10.-én kedden, 9 órától indul.

Érdeklődjön, jelentkezzen e-mail-ben!

Felnőttképzési tevékenységünk nyilvántartási száma: 01-0690-06