Main menu:

 

Frissítőmasszázs tanfolyam

Napjainkban szerencsére egyre többen élnek testtudatosan, vagyis foglalkoznak a helyestáplálkozással, járnak rendszeresen sportolni, kirándulni. Sokan felismerték azt is, hogy a rendszeres masszázs élhetőbbé teszi mindennapjaikat. A sorra nyíló wellness, fitness központokban, kozmetikai szalonokban egyre több jó frissítő masszőrre van szükség.

A frissítőmasszázst végzőknek nincs szükségük részletes sportélettant, edzéselméletet tárgyaló elméleti háttérre, mint az OKJ-s sportmasszőröknek, akik a versenysportban dolgoznak. Nincs szükségük olyan mélységig tudni a különböző betegségekről és azok masszázs által történő rehabilitációjáról, mint az OKJ-s gyógymasszőröknek, akik kórházakban dolgoznak.

A frissítőmasszázst alkalmazónak az a feladata, hogy ellazítsa, megnyugtassa, regenerálja vendégét. Ezért fontos ismernie az emberi test felépítésének és működésének alapjait. Illetve azt, hol van tudásának, tevékenységének a határa, vagyis mikor kell tovább küldenie vendégét esetleges orvosi kivizsgálásra, vagy mikor kell vendégével megértetni, hogy az a masszázsfajta, amire szüksége van sportteljesítményének növelése vagy gyógyulásának érdekében, az már nem a frissítőmasszőr kompetenciája.

Egy 75 órás (15 x 5 órás) tanfolyam nem ér fel egy OKJ-s 900 órás tanfolyam tudásanyagával, viszont erre nincs is szükség. Célunk az, hogy nagyobb elméleti és gyakorlati tudást szerezve, mint a "Svédmasszázs otthoni használatra" tanfolyamot elvégzők, képesek legyenek önálló munkavégzésre akár alkalmazottként, akár vállalkozóként. (Ezen vállalkozói tevékenység TEÁOR száma: 930406; Frissítő, relaxáló masszázs. 2008 január elsejétől életbe lépett új TEÁOR-ban ez a tevékenység a 960401-es számon található meg.)

Frissítőmasszázs tanfolyamunkat sikeresen elvégzők oklevelet kapnak, amivel a jelenleg hatályos jogszabályok szerint akár már munkát is vállalhatnak. Vagyis már nem csak a szűkebb környezetükben lévő emberek felfrissítésére lesznek alkalmasak, hanem ismeretlen (fizetőképes) vendégeket is képesek lesznek hatékonyan megmasszírozni. A frissítőmasszázs tanfolyamunkon nem csak a svédmasszázs elméletével és gyakorlatával ismerkednek meg hallgatóink, hanem a masszőr szakma etikájával, illetve vállalkozási alapismeretekkel is. Mindezt némi klinikai ismeretekkel fűszerezve a saját maguk (például a bőrgomba felismerése) és a leendő vendégeik (például visszértágulat azonosítása) érdekében, amikor tilos a masszázs!

A Frissítőmasszázs tanfolyamunkra jelentkezőknek lehetősége van kipróbálni, hogy milyen egy frissítőmasszázs. Ezért féláron igénybe vehetnek egy 45 perces hátmasszázst.

A tanfolyam díja 86250 forint (csak 1150 Ft / óránként), aminek számláját (például vállalkozás indításakor) elszámolhatja költségként. Amennyiben szükséges, kamatmentes részletfizetési lehetőséget is igénybe vehet.

 

Következő Frissítőmasszázs tanfolyam
2012. február 9.-én csütörtökön, 16 órától indul.
Érdeklődjön, jelentkezzen e-mail-ben!

Felnőttképzési tevékenységünk nyilvántartási száma: 01-0690-06