Main menu:

 

Cellulit masszázs tanfolyam

A cellulit elleni masszázs, alakformáló masszázs tanfolyamunkat OKJ-s végzettségű masszőröknek, illetve svédmasszázs tanfolyamot végzett kozmetikusoknak ajánljuk. Mivel ez nem vákuumos géppel végzett fogyasztómódszer, ezért szükséges a masszázsfogások pontos kivitelezése.
(Azon kozmetikusoknak, akik még nem jártasak a svédmasszázsban, a "Svédmasszázs kozmetikusoknak" tanfolyamunkat ajánljuk.)

A 2x5 órás tanfolyam alatt a hallgatóink felelevenítik ismereteiket a bőrről, kötőszövetről, vér- és nyirokkeringésről. Az első alkalommal inkább elméleti képzésben részesülnek hallgatóink. Megbeszéljük, mi a cellulit, milyen fokozatai vannak, mi a különbség cellulit és cellulitis között.

Szó lesz arról, hogy korábban miért nem voltak cellulitosok az emberek, hogyan lehet megelőzni, illetve, ha már kialakult, milyen módon lehet visszanyerni valamit elvesztett szépségünkből, egészségünkből! Megbeszéljük a kezelésmenetet is, illetve egyik hallgatón bemutatunk egy kezelést.

A második alkalommal pedig egymáson gyakorolják be a helyes kezelésmenetet. Erre az alkalomra célszerű fürdőruhát (hölgyeknek kétrészes fürdőruhát), egy lepedőt és egy törülközőt hozni. Váltópapucsra mindkét alkalommal szükség van.

A tanfolyamot sikeresen elvégző hallgatók oklevelet kapnak. A tanfolyam díja 32000 forint, aminek számláját (például vállalkozás) elszámolhatja költségként.

 


Következő Cellulit masszázs tanfolyam
2012. április 20.-án pénteken, 15 órától indul.

Érdeklődjön, jelentkezzen e-mail-ben!

Felnőttképzési tevékenységünk nyilvántartási száma: 01-0690-06